woningrenovatie-amsterdam.nl

Asena Bouw uit Amsterdam; specialist in woning renovatie

Voor een professioneel uitgevoerde woning renovatie in Haarlem of Amsterdam bent u bij Asena Bouw aan het juiste adres. Met ons team van gedegen specialisten kunnen wij uw woning renovatie van A tot Z uitvoeren. Uw wensen en eisen zijn uiteraard ons uitgangspunt en uw tevredenheid ons streven. Naast onze woning renovatie zijn wij bedreven in onderhoud en verbouwingen.Wij richten ons op Haarlem en Amsterdam, maar dat neemt niet weg dat ook de rest van Nederland kan bouwen op onze goede en gedegen service.
Read more Lees meer

'Like' ons op Facebook en bekijk
onze interessante kortingen

KLIK HIER

verbouwingen

Grootschalige verbouwingen, kleinschalige verbouwingen: bij bouwbedrijf Asena Bouw wordt het volledig en tot in detail uitgevoerd. Ons bouwbedrijf te Amsterdam en Haarlem heeft al menig bouwproject tot volle tevredenheid weten te realiseren. Uw wensen en eisen zijn het uitgangspunt, en wij stoppen pas als u content bent met het resultaat. Duidelijke prijsafspraken, korte lijnen en persoonlijk contact zijn de sterke punten van ons vakbekwame en ervaren bouwbedrijf.

U kunt altijd op ons team van specialisten rekenen.
Lees meer

Bekijk onze referenties

KLIK HIER

Over onze woning renovatie

  • Asena Bouw is specialist als het gaat om woning renovatie in en rondom Haarlem en Amsterdam. Met een team van gedegen vakmensen kunnen wij uw woning renovatie zodanig uitvoeren dat het volledig aan de huidige maatstaven en normen voldoet en weer volop bruikbaar is. Wij kunnen op klein- en grootschalig niveau onze woning renovatie realiseren.
Vanuit esthetisch uitgangspunt en oog voor de originele staat van het pand, voeren wij de woning renovatie uit in nauw overleg met de opdrachtgever. Wij hebben als het professionele bouwbedrijf voor Amsterdam en Haarlem een groot aantal woning renovaties tot een perfect einde weten te brengen.
Read more Lees meer
Share by: