VERBOUWINGEN

Verbouwingen door Trend Aannemers uit Amsterdam zijn van topkwaliteit

Grootschalige of kleinschalige verbouwingen in en rond Amsterdam, bij bouwbedrijf Trend Aannemers worden alle denkbare klussen naar behoren uitgevoerd. Wij hebben voor verschillende opdrachtgevers al menig bouwproject gerealiseerd. Uw wensen en eisen zijn hierbij vanzelfsprekend ons uitgangspunt. Voor al uw verbouwingen kunt u blind op de expertise en ervaring van ons team vertrouwen.

Werkwijze bij verbouwingen

Nadat u bouwbedrijf Trend Aannemers heeft benaderd, komen wij geheel vrijblijvend bij u in Amsterdam of omgeving kijken om de verbouwwerkzaamheden te bespreken. Indien nodig, zullen wij direct een en ander inmeten. Zo kunnen wij snel een schatting maken van de kosten en de tijdsduur van het project. Trend Aannemers werkt op uurloonbasis en op basis van vaste aanneemprijzen voor uw gehele project. U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende verbouwingen en werkzaamheden:
  •     design
  •     staalconstructies en -portalen
  •     constructieberekeningen
  •     stucwerk (reparatie en plaatsing)
  •     elektra
  •     loodgieterswerkzaamheden
  •     timmerwerk
  •     sloopwerk
Mocht u interesse hebben in een vrijblijvende offerte, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Trend Aannemers uit Amsterdam voorziet u van alle informatie en kan een offerte voor uw verbouwingen opmaken. Uiteraard kosteloos.

Meer informatie over verbouwingen

Kleinschalige verbouwingen
Meestal zijn kleinschalige verbouwingen gericht op zeer specifieke en gedetailleerde werkzaamheden in of rond uw pand. Bijvoorbeeld het aanleggen van elektra of het repareren van een kapotte deur.

Grootschalige verbouwingen
Bij grootschalige verbouwingen komt iets meer kijken. Meerdere aspecten van de bouw komen hierbij samen. Het draait hier om een intensieve verbouwing, waarbij meerdere bouwactiviteiten worden uitgevoerd. Vaak worden meerdere kleinschalige verbouwingen gecombineerd tot een groot bouwproject. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de verbouwing van een compleet huis. Bij dergelijke verbouwingen komt er bijvoorbeeld vaak ook een architect aan te pas. Nieuwe bouwplannen worden ontworpen en vervolgens uitgevoerd vanuit verschillende disciplines.

Meer weten over verbouwingen door Trend Aannemers?
Neem dan direct contact op met ons aannemersbedrijf uit Amsterdam.


Klik hier
Share by: