RESTAURATIES

Trend Aannemers in Amsterdam: een van de aannemers voor restauraties aan negentiende-eeuwse panden

Trend Aannemers is een van de absolute experts, wanneer het aankomt op aannemers voor de restauratie van oude panden in Amsterdam. Wij restaureren al jaren negentiende-eeuwse monumentale panden in de hoofdstad. Dit gaat natuurlijk gepaard met doelgericht vakmanschap en een uitgebreide kennis van materialen en technieken. Voor bewoners van Amsterdamse monumentale panden die op zoek zijn naar een van de betere aannemers voor restauratiewerk, zijn wij het bedrijf bij uitstek.

Restauratie

Het uitvoeren van restauraties aan oude panden is een specialisme dat voor weinig aannemers is weggelegd. Het is namelijk zaak om met het oog voor de historie, en met zo veel mogelijk originele materialen, de glorie van een pand in ere te herstellen. 
Dit varieert van het vervangen of herstellen van beschadigde ornamenten tot het aanbrengen van bijvoorbeeld de originele deuren. En alles daar tussenin. 

Wat altijd belangrijk is, is dat de restauratie onopvallend opgaat in de rest van het gebouw. Hierbij zijn gedegen vakkennis van de juiste materialen en van hoe er toen gebouwd werd absoluut noodzakelijk. 

Als een van de weinige aannemers is Trend Aannemers specialist in het uitvoeren van degelijk en esthetisch restauratiewerk. Dit geldt voornamelijk voor panden uit de negentiende eeuw. 
Wij hebben in Amsterdam al vele verschillende restauratieprojecten uitgevoerd.

Wat is restauratie?

Restauratie is een waar specialisme. De kennis en het vakmanschap van de restaurateur moeten altijd van het hoogst mogelijke niveau zijn. Het gaat immers om kwetsbare panden met een historische bouw en esthetiek. Bij restauratie worden panden en de afzonderlijke elementen ervan in de oude staat teruggebracht. Een gedegen onderzoek naar de oorspronkelijke staat van het gebouw vooraf is hierbij zeer van belang. Het opvragen van originele bouwtekeningen en informatie uit gemeentearchieven levert hiervoor nuttige en noodzakelijke informatie op. 

Trend Aannemers zorgt ervoor dat alle elementen naar behoren worden gerestaureerd en gaat in alle gevallen voor een optimaal resultaat. Wij zijn een van de prominente aannemers in Amsterdam voor dergelijke klussen.

Meer weten over restauraties door Trend Aannemers?
Neem dan direct contact op met ons aannemersbedrijf uit Amsterdam.
Klik hier
Share by: