RENOVATIES

Professionele renovaties laat u uitvoeren door bouwbedrijf Trend Aannemers te Amsterdam

Bouwbedrijf Trend Aannemers uit Amsterdam is specialist op het gebied van renovaties. Met onze gedegen vakmensen renoveren wij uw pand zodanig dat het weer volledig aan de huidige maatstaven en normen voldoet en volop bruikbaar is. Wij voeren renovaties uit voor zowel particulieren als bedrijven en doen dit op klein- en grootschalig niveau.

Wij staan paraat voor het renoveren van grote en kleine projecten

Wij voeren onze renovaties vanuit esthetisch oogpunt en met de originele staat van het pand in het achterhoofd uit. Uiteraard altijd in nauw overleg met de opdrachtgever. Op onze fotopagina vindt u enkele voorbeelden van onze renovaties.

Onder renovaties verstaan wij het herstellen van bestaande gebouwen. Wij zorgen ervoor dat het pand aan alle moderne veiligheidseisen en standaarden voldoet. Wij kunnen als bouwbedrijf uit Amsterdam authentieke eigenschappen combineren met moderne vernieuwingen. Zo ontstaat er een subtiele samenhang tussen oud en nieuw. Een innovatieve combinatie van esthetiek en functionaliteit.

Indien u bij u in Amsterdam of omgeving renovaties wilt laten uitvoeren, dan kunnen we de volgende werkzaamheden voor u verrichten:
  •     schilderwerk
  •     stucwerk
  •     timmerwerk
  •     loodgieterswerk
  •     elektrawerk
  •     tegelzetwerk
  •     voegwerk
  •     kitwerk

Wat is renovatie?

Bij een renovatie wordt een bestaand pand hersteld of gedeeltelijk vernieuwd. Het doel is om het pand weer bruikbaar (bewoonbaar, werkbaar, etc.) te maken conform de geldende criteria. Er zijn talloze voorbeelden van renovatie te benoemen. Bijvoorbeeld renovatie van oude of monumentale panden, zodat deze weer in oude glorie worden hersteld. Ook wordt hierbij rekening gehouden met de hedendaagse veiligheidseisen en het comfort waaraan het pand moet voldoen.

Een renovatie aan een oud of monumentaal pand wordt ook wel restauratie genoemd. De beschadigde of vergane delen van het pand worden dan teruggebracht naar de originele staat. Een mooi voorbeeld van een combinatie van restauratie en renovatie is wanneer de monumentale gevel wordt behouden en het pand erachter compleet gerenoveerd wordt.

Zowel voor renovatie als restauratie kunt u bij Trend Aannemers uit Amsterdam uitstekend terecht. Wij zijn uw aangewezen professionele en ervaren partner. 

Meer weten over renovaties door Trend Aannemers?
Neem dan direct contact op met ons aannemersbedrijf uit Amsterdam.


Klik hier
Share by: