REFERENTIES

Diverse opdrachtgevers over ons bouw- en klusbedrijf uit Amsterdam

Op deze pagina treft u een kleine greep uit de vele reacties van opdrachtgevers die ons bouw- en klusbedrijf in Amsterdam in de loop der jaren heeft ontvangen. Ons klusbedrijf is trots op de vele positieve reacties en beschouwt deze dan ook als een goede referentie. Bij ons is een tevreden klant altijd uitgangspunt. Bekijk op uw gemak de referenties van onze opdrachtgevers en neem voor meer informatie contact met ons op.

Extra       slaapkamer maken

16-06-15 | Mevr. van Nattem, Amsterdam

Goed werk. Murat en zijn mannen doen niet moeilijk over meerwerk en denken mee. 
We zouden volgende verbouwingen ook met Murat doen. 

Renovatie woning 
     Amsterdam  oud-zuid

22-04-15 | Dhr. Engelsman, Amsterdam

Goed werk geleverd Trend Aannemers. Alles werkt naar behoren,Murat is goed bereikbaar en komt zijn afspraken na.Werk is op tijd opgeleverd Murat denkt mee en geeft op tijd aan wat wij moeten leveren aan materialen.Hard werkende en vriendelijke vakmensen.Daarom zijn wij tevreden en raden deze bedrijf iedereen aan. 


Draagmuur verwijderen plaatsen stalen balk en afwerking + Electra en Loodgieters
werk Amsterdam

09-04-15 | Mevr. van't Einde, Amsterdam

Ik ben super tevreden over Trend Aannemers. 
Murat handelt snel en met kennis.Juist zijn enthousiasme in combinatie met 24/7 werkwijze heeft mij veel plezier gedaan. Prijs iets hoger dan afgesproken,maar daar kwam mijn extra wensen bij.Wat mij betreft echt een aanrader qua aannemer. Trend Aannemers bouwbedrijf en zijn team nogmaals bedankt voor de mooie resultaat. 

Stucwerk & Schilderwerk oude woning 
Amsterdam Oud-west.

21-09-12 | Dhr. Schuurman, Amsterdam

Murat en zijn 4 collega's hebben onze woning mooi glad gestuct en geschilderd.Zij hebben de klus zeer snel aangepakt,alles afgedekt en afgeplakt, zeer netjes en schoon gewerkt. 
TREND AANNEMERS IS ECHT EEN AANRADER. Daarna hebben zij ook alle houtwerk mooi afgeschilderd. Murat denkt mee en is goed bereikbaar steeds als wij hebben nodig hadden stond hij heel snel voor de deur. Alle vaklui die bij deze bedrijf werkzaam zijn zeer professioneel en vriendelijk. Wij zijn erg tevreden over het resultaat,volgende keer bellen wij zeker weer Trend Aannemers, Murat en zijn collega's erg bedankt ! 

Renovatie: ook stucwerk, dakkapel, trap

02-05-12

Trend Aannemers heeft bij ons een grootscheepse renovatie uitgevoerd. Murat en zijn mannen hebben de badkamer verplaatst, een dakkapel gemaakt, de elektra vernieuwd, alle muren gestuct, etc. Dit zijn stuk voor stuk klussen die perfect aan Trend Aannemers overgelaten kunnen worden; wij zijn erg tevreden over het resultaat.


Schilderen trappenhuis

03-07-11 | Dhr. Snuverink, Amsterdam

Ons trappenhuis is weer een plaatje. Alles zit lekker in de verf, met een lach van oor tot oor bestijgen we nu de treden. We zijn dus uitermate blij met het werk dat Murat en zijn mannen hebben verzet. In twee weken tijd hebben ze een trappenhuis met vier trappen geschuurd, gestuct en geschilderd.
Murat is heel flexibel, dat is erg fijn. Gaandeweg de rit iets bijstellen, geen probleem. Zo heeft hij onze voordeuren en binnendeuren zonder morren en meerkosten gewoon geschilderd, terwijl dat aanvankelijk niet de bedoeling was. En hebben we een paar keer een klusdag kunnen verzetten, ook weer zonder probleem. Verder denkt Murat goed mee, altijd fijn. Prettig voor ons is dat Murat om de hoek woont, dus hier ook in no-time voor de deur kan staan. Zeer aan te bevelen als je in Amsterdam-West woont. :-)

Zijn mensen zijn er altijd stipt op tijd en gaan door totdat het werk af is. Petje af. Wel moeilijk communiceren met zijn mannen (ze spreken niet of nauwelijks Nederlands), maar dat blijkt uiteindelijk totaal geen probleem. Murat heeft ze uitstekend geinstrueerd. En als we ergens mee zaten, konden we hem bellen, sms'en en mailen wanneer we wilden, geen punt. Snel reactie, snelle afspraken.

Wat mij betreft: volgende keer weer! 

Algemeen   
   schilderwerk    in huurhuis

11-06-11 | Dhr. Brand, Amsterdam

Het werk is tot volle tevredenheid uitgevoerd, met name de kwaliteit en de prettige omgang met de schilder was voor mij een verademing, zelfs de taal was niet een echt probleem met handen en voeten en een enkel woord kon ik goed communiceren. Overigens spreekt de aannemer zelf perfect Nederlands dus afspraken zijn glashelder. 
PRIMA EEN AANRADER 

Diverse klussen

01-01-11 | Mevr. Camphuijsen, Amsterdam

Murat en al zijn medewerkers hebben een mooi resultaat neergezet. De opdracht is wat groter geworden als oorspronkelijk gepland. Een totale renovatie. Mooi werk. Communicatie was niet altijd 100 % en zoals ik Murat ook verteld heb hij moet niet te snel zeggen dat hij iets kan of dat hij het in bep.tijdsbestek kan doen. Eerst goed nadenken en dan pas iets aanbieden(niet te hoge verwachtingen wekken). Alles uiteindelijk schoon opgeleverd(tussentijds afdekken zou een tip zijn). Zeer betrouwbaar. Wij zijn tevreden! 
Share by: