ONDERHOUD

Voor gedegen onderhoud gaat u naar ons aannemersbedrijf uit Amsterdam

Als aannemersbedrijf uit Amsterdam voeren wij onderhoud uit aan de hand van enkele primaire uitgangspunten. Ten eerste willen en zullen wij de conditie van uw pand in optimale staat houden. Ook is het vroegtijdig detecteren en repareren van eventuele schade een voornaam aandachtspunt. Wij voorkomen hiermee namelijk kostbare en verregaande herstelwerkzaamheden. Dus wilt u gedegen onderhoud aan uw pand laten uitvoeren, kies dan voor Trend Aannemers uit Amsterdam en Haarlem.

Reactief Onderhoud

Onder reactief onderhoud verstaan wij noodzakelijk onderhoud.
Zonder dit onderhoud zal de conditie van uw pand in de loop der tijd verslechteren. Wij hebben dit soort onderhoud al voor vele opdrachtgevers tot volle tevredenheid verricht. Wij zijn op zeer korte termijn beschikbaar voor uw reactief onderhoud, waarbij we werken in 2 subcategorieën.

Correctief onderhoud, dat wordt uitgevoerd om gebreken te herstellen nadat deze door u of een bevoegde partij geconstateerd zijn.

Curatief onderhoud betekent het blijvend herstellen van gebreken, zodat deze niet meer kunnen opspelen. Voor beide soorten reactief onderhoud in Amsterdam en omstreken bent u uiteraard bij Trend Aannemers aan het juiste adres. Wij werken efficiënt en met oog voor uw specifieke situatie. 

Additief Onderhoud

Wanneer u, naast uw reguliere onderhoud, enig ander onderhoud wilt toevoegen, dat zullen wij additief onderhoud uitvoeren. 
Het gaat dan om verbetering van specifieke zaken, zoals de kwaliteit van het pand (perfectief) en het aanpassen aan de omgeving (adaptief).
Meer weten over Trend Aannemers onderhoud?
Neem dan direct contact op met ons aannemersbedrijf uit Amsterdam.
Klik hier
Share by: